Egészségesen finomat szénhidrátcsökkentett termékeinkből

Az egészségtudatos életmód terjedésével párhuzamosan nő a kereslet a csökkentett szénhidráttartalmú termékek iránt. Gyakorlatilag már majdnem minden édesipari terméknek van cukormentes változata is. A szénhidrátcsökkentett finompékáruk bevezetésével nemcsak a cukorbetegeknek kedvezünk, hanem az egészséges táplálkozás képviselőinek is, és a fogyni vágyóknak is alternatívát tudunk biztosítani péksüteményeinkből.
A töltelékekben a cukor egy részét édesítőszerrel helyettesítettük. A tésztája fehérjében -, olajos magvakban gazdag, magas élelmi rost tartalmú lisztkeverékből készül, így a termékek szénhidráttartalma min. 30%-kal csökkentett, a hagyományos pékárukhoz képest.
Egyre több az egészségtudatos fogyasztó, aki nem elégszik meg annyival, hogy a termék édesítőszerrel készül, hanem a természetes édesítőszert keresi. Fontos kihangsúlyozni, hogy a legkorszerűbb természetes édesítőszer ( Stevia) felhasználásával készülnek termékeink.
Magasabb élelmi rost tartalmának köszönhetően ezek a termékek nem terhelik az emésztőrendszert. A benne lévő olajos magvak ( len-, napraforgó-, szezámmag) a legjobb növényi forrásai az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek elengedhetetlenek a szív és az agy normális működéséhez, de a csontok egészségéért, a vérnyomás kordában tartásáért is felelősek.
A termékek nemcsak egészségesek, hanem finomak is, így bízunk benne, hogy hamar népszerűvé válnak a fogyasztók körében.
Az alábbi ízekben rendelhetők:

CH Kakaós csiga (85g) 

CH Túrós táska (90g) 
CH Meggyes párna (90g)
CH Sajtos rúd (85g)