Kiemelt partneri csatlakozási feltételek

Kiemelt Partnerek


Hegyeshalomtól Fehérgyarmatig közel 600 Partnerünkkel állunk kapcsolatban, akik több mint 1000 eladási helyen kínálják süteményeinket, kenyereinket.

Többükkel a még sikeresebb együttműködés reményében Kiemelt Partneri Szerződést kötöttünk, mely egy sokkal szorosabb és távlatibb feltételrendszer szerinti közös munkát tesz lehetővé.
Arra törekszünk, hogy ez az új fajta üzleti kapcsolat mindkét fél számára előnyösebb legyen mint a normál szállítási szerződésen alapuló szállító-vevő viszony. Ennek lényege, hogy kiemelt Vevőink vállalják, kizárólagosan "Pékpont" termékeket árulnak és néhány hónap felfutási idő alatt elérnek egy közösen meghatározott forgalmi szintet.

Azért, hogy mindkét fél elkötelezze magát a következő feltételek adják a Kiemelt Partneri Szerződés alapját:

- a csatlakozni kívánó Partnerünk 300.000,- ft szerződéskötési díjat fizet

- a Pékpont-rendszer Kft. az általa gyártott termékek mindenkori listás árából 15 %  kedvezményt ad, valamint a megfelelő árukezelés és árubemutatás érdekében Partnerei számára biztosít:
  •               látványpultot 120-as méretben
  •               sütőkemencét 60*60-as méretben, szükség esetén 2 db-ot
  •               kemence tartó szekrényt, vagy kelesztő szekrényt
  •               fagyasztó ládát
  •               üzletdekorációt
  •               kezdő készlet feltöltést

Az eddig  - a fenti konstrukció szerint - megkötött szerződések tapasztalatai alapján ajánljuk Önöknek a vázolt feltételek szerinti együttműködést!