La Lorraine és Pékpont

A Pékpont és a La Lorraine kenyerek, szendvicsalapok, édes és sós péksütemények, valamint cukrászsütemények széles választékát kínálja.
 
Kenyérválasztékunkban kiemelt helyen szerepelnek kovászos és egészségtudatos kenyereink, változatos formában – a veknik, bagettek és félbagettek mellett számos különféle speciális szendvicsalapot is kínálunk. Kiskereskedelmi és vendéglátó partnereink egyaránt találnak a választékunkban testreszabott ajánlatokat.
Legkedveltebb termékeink a különféle kovászos cipók, veknik és párnák, valamint a Magyarországon igen népszerû paillasse kenyerek, de számtalan speciális gabonás – pl. durum- vagy tönkölylisztbõl készült, teljes kiõrlésû, magvakkal dúsított vagy szórt, és különféle ízesített kenyérrel és szendvicsalappal is várjuk partnereinket.
 
Részletek: https://www.lalorraine.com/hu-hu/professzionalis/termekek/kenyerfelek
 
Édes péksütemény kínálatunkban a legkedveltebb magyar és nemzetközi süteményfélék egyaránt megtalálhatóak, mint pl. a kakaós és fahéjas csiga, a túrós táskák vagy a diós és mákos patkók. De számtalan croissant – sima vagy töltött – és más édes finomságok is szerepelnek választékunkban, széles ízválasztékban – csokoládés, vaníliás, sárgabarackos, mandulás, almás, és még annyi más. Akár egészségtudatos és sokmagvas kivitelben is.
 
Részletek: https://www.lalorraine.com/hu-hu/professzionalis/termekek/edes-peksutemenyek
 
Sós péksüteményeink tökéletes snackek, amelyek bárhol, bármikor kényelmesen fogyaszthatóak. Széles pogácsaválasztékunk mellett sós csigákat és twistereket, töltött sós péksüteményeket és pizzaszeleteket kínálunk kiskereskedelmi és vendéglátó partnereinknek.
 
Részletek: https://www.lalorraine.com/hu-hu/professzionalis/termekek/sos-peksutemenyek
 
Fánkok és cukrászsütemények: Egyszerû kezelhetõség, kiváló minõség – ez jellemzi fánkjainkat és cukrászsüteményeinket. Változatos ízek a hagyományostól a trendi változatokig, amelyek minden igényt kielégítenek.
Tortáink egyedi dekorációval éttermi vagy kávézói kínálatban is kiválóan helytállnak.
 
Részletek: https://www.lalorraine.com/hu-hu/professzionalis/termekek/cukraszsutemenye