Rólunk

Cégtörténet

2004-ben a cég Budapestről Szigetszentmiklósra költözött, ahol a gyártás a saját tulajdonú 1 hektáros ingatlanon zöldmezős beruházás keretében felépített közel 2000 nm-es,  korszerű  technológiával felszerelt üzemépületben, szigorú élelmiszerbiztonsági, minőségbiztosítási (HACCP, BRC)  és technológiai előírás szerint történik. Jelenleg több, mint száz munkatárssal dolgozunk, akik lojalitása és szakmai kompetenciája nagyban hozzájárul az  eredményes működésünkhöz.


Minőségpolitikánk

Dolgozóink a jó gyártási és a jó higiéniai gyakorlat, valamint az élelmiszerbiztonsági- és környezetvédelmi előírások szem előtt tartásával végzik munkájukat, hogy termékeink mindenkor biztonsággal fogyaszthatók legyenek. Termékeinket szabályozott körülmények között, rendszeres ellenőrzés mellett állítjuk elő és szállítjuk ki. A biztonságos, az előírásoknak megfelelő gyártást és kiszállítást HACCP rendszer működtetésével biztosítjuk. 

Üzletek

Itt megtekintheti üzleteink listáját, nyitvatartásukat, elérhetőségeiket.