Rólunk

2022 mérföldkő a La Lorraine és az Első Magyar Pékpont-rendszer Kft életében: a két cég az idei évtől egy cégként működik tovább, közös szervezettel és termékválasztékkal.


A Pékpont 1997-ben kezdte meg működését, és az évek során fokozatosan fejlődve bővítette portfólióját. 2004-ben zöldmezős beruházásként nyílt meg vadonatúj üzemük és központjuk Szigetszentmiklóson. Ezenkívül az országban további saját üzemekben folyik a termelés, Dunaföldváron és Kétegyházán.
Termékválasztékuk talán legismertebb tagja a paillasse, ez a prémium minőségű kovászos kenyércsalád, de sok vásárló kedveli és keresi a Nosztalgia kakaós és fahéjas tekercset, valamint a számtalan ízben kapható pogácsákat is.
A piaci igényeknek megfelelően már évek óta elérhetőek a Pékponttól is az úgynevezett bake-off, azaz elősütött, mélyfagyasztott termékek, melyek a kereskedő partnerek számára nagymértékben megkönnyítik a pékáru termékek kezelését.
A Pékpont termékei kitűnően illeszkednek a La Lorraine kínálatába, és az immáron egyesült erővel dolgozó két cég portfóliójában minden termék megtalálható, ami a magyar fogyasztók, a kiskereskedelmi és a vendéglátóipari partnerek számára fontos lehet - a legújabb nemzetközi trendek, az egészségtudatos termékek, a kovászos kenyerek és a hagyományos, magyar ízlésnek megfelelő helyi termékek egyaránt.
A hagyományok megőrzése és a helyi termelés továbbra is fontos szerepet kap az új cég életében. A magyar termelőüzemek és dolgozóink eleget tesznek valamennyi magyar élelmiszerbiztonsági és környezetvédelmi előírásnak, HACCP rendszer alapján működnek, és megfelelnek a La Lorraine nemzetközi minőségbiztosítási elvárásainak is.


Üdvözöljük a Pékpontot a La Lorraine családban!