Rólunk

2022 mérföldkõ a La Lorraine és az Elsõ Magyar Pékpont-rendszer Kft életében: a két cég az idei évtõl egy cégként mûködik tovább, közös szervezettel és termékválasztékkal.


A Pékpont 1997-ben kezdte meg mûködését, és az évek során fokozatosan fejlõdve bõvítette portfólióját. 2004-ben zöldmezõs beruházásként nyílt meg vadonatúj üzemük és központjuk Szigetszentmiklóson. Ezenkívül az országban további saját üzemekben folyik a termelés, Dunaföldváron és Kétegyházán.
Termékválasztékuk talán legismertebb tagja a paillasse, ez a prémium minõségû kovászos kenyércsalád, de sok vásárló kedveli és keresi a Nosztalgia kakaós és fahéjas tekercset, valamint a számtalan ízben kapható pogácsákat is.
A piaci igényeknek megfelelõen már évek óta elérhetõek a Pékponttól is az úgynevezett bake-off, azaz elõsütött, mélyfagyasztott termékek, melyek a kereskedõ partnerek számára nagymértékben megkönnyítik a pékáru termékek kezelését.
A Pékpont termékei kitûnõen illeszkednek a La Lorraine kínálatába, és az immáron egyesült erõvel dolgozó két cég portfóliójában minden termék megtalálható, ami a magyar fogyasztók, a kiskereskedelmi és a vendéglátóipari partnerek számára fontos lehet - a legújabb nemzetközi trendek, az egészségtudatos termékek, a kovászos kenyerek és a hagyományos, magyar ízlésnek megfelelõ helyi termékek egyaránt.
A hagyományok megõrzése és a helyi termelés továbbra is fontos szerepet kap az új cég életében. A magyar termelõüzemek és dolgozóink eleget tesznek valamennyi magyar élelmiszerbiztonsági és környezetvédelmi elõírásnak, HACCP rendszer alapján mûködnek, és megfelelnek a La Lorraine nemzetközi minõségbiztosítási elvárásainak is.


Üdvözöljük a Pékpontot a La Lorraine családban!